Kairo VIP

( od 01:00 do 23:30 ) Navedeno vreme polaska i povratka je okvirno, zavisi od lokacije hotela

60 €

Vožnja klimatizovanim vozilom do Kaira traje otprilike 6 sati, predviđena je pauza na pola puta. Dolazak u Kairo je oko 09:00 h. Prvo sledi obilazak plato Gize gde se nalaze tri najpoznatije piramide za nezaboravne fotografije. Na lokalitetu su predviđene tri pauze, zatim i poseta Doliniskog hrama Kralja Kefrena sa čuvenom Sfingom. Nakon toga idemo do restorana u blizini Gize gde je organizovan ručak ( švedski sto, piće se plaća ). Nakon ručka ćemo ići u poesetu radnije za proizvodnju esencijalnih ulja Nakon toga direktno do centra grada gde se nalazi nacionalni muzej, a tad je predviđeno i panoramsko razgledanja pojedinih zamenitosti kairo kao što su: zoološki vrt i Kirska kula na ostrvu Zamalek. Nakon kraće vožnje sledi obilazak Nacionalnog arheološkog muzeja, kоji čuva preko 160.000 eksponata, Između ostalog i bogatstvo Tutankamona ( zlatna maska i zlatni sarkofag ). Nakon kratke pauze ( 20 minuta ) za slikanje, predviđena je plovidba Nilom koja traje pola sata ( plaća se na licu mesta ). Na kraju izleta predviđene polazak za Hurgadu oko 17:00.

Odrasli:  60€

Deca:

Do 2 godine  gratis

Od 2 – 5,99 godina 10€

Od 6 – 11,99 godina   30€


 • Ulaznice za muzej i plato Gize.
 • Ručak.
 • Vodič na Srpskom jeziku.

 • Plovidba Nilom  ( 5 € ili 250 funti , za decu do 6 godina je gratis, a od 6 do 12 godina je pola cene ).
 • Piće u restoranu.
 • Slikanje u muzeju je besplatno mobilnim telefonima i aparatima.
 • Ulaz u Keopsovu piramidu ( 900 funti ) Plaća se samo karticom.

 


Potrebno je da se rezerviše minimum 2 dana pre polaska iz vaše zemlje, u cilju bolje organizacije i popunjenosti mesta. Ceo iznos se plaća na dan izleta ( Gotovinom u eurima , dolarima ili u Egipatskim funtama ).

 1. Odeću od prirodnih materijala ( pamuk – lan ).
 2. Tanku jaknu ili duks ( hladno je u autobusu u ranim jutarnjim i kasnim večernjim satima ).
 3. Zatvorenu obuću ( nije neophodna, ali je preporuka ).
 4. Zaštitu od sunca ( marama, kapa ili šešir ) i naočare.
 5. Novac za suvenire.
 6. Sitan novac za toalet.
 7. Flašu vode.

 • Dan pred polazak na izlet na recepciji hotela naručite buđenje, breakfast box ( doručak ) i kasnu večeru. Doručak preuzeti ujutro pred sam polazak na izlet, kasna večera će vas čekati u hotelu nakon povratka sa izleta.
 • Gosti koji su smešteni u hotelima van Hurgade  ( Sahl Hasheesh, Makadi Bay, Soma bay, Safaga i El Gouna )  plaćaju ( 5 € ) više od navedenih cena za pojedine izlete zbog dužih transfera, a posebno hotel Sheraton Soma Bay za vozilo je 25€

Rezervišite izlet